ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET
1. HUONE 2. HUONE 3. HUONE 4. HUONE 5. HUONE 6. HUONE 7. HUONE 8. HUONE 9. HUONE 10. HUONE 11. HUONE 12. HUONE

10. Huone

10. ELÄMÄNTYÖ

Kymmenes huone ilmentää ammattia, työllisyyttä, uraa ja yrittäjyyttä, kuten myös työttömyyttä.

- Sanskritinkielessä karma merkitsee työtä, ja businesstä. Se ymmärretään intialaisen astrologisen tradition mukaan siten, että mitä sitten teetkin (pyrkimys johonkin) ja varsinkin vaihtaessasi työtä sinun pitää pohtia tarkasti aika-tila – käsitteellisiä päätöksiäsi, työ-karmallisten vaikutusten vuoksi. Toisin sanoen, otettava vastuu oman toimintansa seurauksista.

- Ihminen on työnsä, ammattinsa, virallisen asemansa ja maineensa kautta lujiten sidoksissa yhteiskuntaan ollen siten, osa yhteiskunnallista vallankäytön koneistoa, ja välillisesti vastuussa sosiaalisista ratkaisuista.

- Aika on rahaa ja raha on aikaa, molemmat ovat suhteellisia. Ne jotka ovat materian herroja (= yläpuolella tämän, eli materiaan kiintymättömiä), heillä on aina vahva tietoisuus ajasta. Ajan paradiksista ja sen illuusiosta. He tekevät työtä päivittäin, viikoittain, ja kuukausittaiset saavutukset arvioidaan suurella tarkkaavaisuudella.

- Tilan karma, siis työ viittaa siihen, missä sinä asut. Muuttaessasi tai mennessäsi vapaalle, ja rentoutumaan (= pyhiinvaellusmatkalle) hyvin voimakkaaseen paikkaan se tuo sinulle uusia impulsseja työ-karmaan. Sinä tulet yhteen uusien ja erilaisten voimien kanssa, jotka synnyttävät uusia ideoita. Anna jumalan kantaa sinua.

ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET