ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET
1. HUONE 2. HUONE 3. HUONE 4. HUONE 5. HUONE 6. HUONE 7. HUONE 8. HUONE 9. HUONE 10. HUONE 11. HUONE 12. HUONE

12. Huone

12. KUSTANNUKSET KUSTANNUKSET

- Kahdennessatoista huoneessa tehdään tiliä, puhdistaudutaan menneisyydestä ja kohdataan omat heikkoudet ja vääristymät. Sulaudutaan, uneksitaan ja inspiroidutaan, synnytään uudelleen tai saavutetaan lopullinen Itse Oivallus, valaistuminen.

- Välinpitämättömyys Itseä ja elämää kohtaan johtaa yksipuoliseen kehitykseen josta seuraa sisäisiä ristiriitoja kaikkeuden kanssa. Työn ja tehtävien, kuten ympäristön ja ihmissuhteiden tulisi mahdollistaa meditiivistä itsetutkiskelua ja mielen hiljentymistä elämän perimmäisten kysymysten äärelle. Elämän tuhlaaminen kuluttaa sielun voimavaroja jos henkinen pääoma ei ole kasva.

- Yhdistä mielikuvat, sisäinen matkailu myös konkreettiseksi matkustamiseksi.

- Kustannukset voivat olla myös hyviä lahjoituksia hyväntekijäisyyteen tai kielteisenä tuhlailua ja uneksimista.

- Katso 12. huonetta, sen merkkiä ja siinä olevia planeettoja jotta sinulle selkiäisi kaikki ne tekijät jotka vaikuttavat sinun menoihisi ja kuluihisi.

- Huone näyttää suhteesi ulkomaihin esim. jos vauraus tulee kohdallasi 12. huoneesta. Mutta raha voi tulla helpomminkin vaikkapa ulkomaan kuljetusalalta. Jos taas 7. huoneessa on merkkejä silloin sinun vaurautesi voi tulla puolisosi kautta.

- Jokaista huonetta voi tarkastella näillä termeillä suhteen (7) kautta tai muiden asioiden ks. huoneiden merkitysten kautta.

ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET