ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET
1. HUONE 2. HUONE 3. HUONE 4. HUONE 5. HUONE 6. HUONE 7. HUONE 8. HUONE 9. HUONE 10. HUONE 11. HUONE 12. HUONE

8. Huone

8. VASTOINKÄYMISET - PERUUTTAMATTOMAT KOKEMUKSET

- Kahdeksas huone ilmentää vastoinkäymisiä ja menetyksiä, mutta huone mahdollistaa myös käsittämättömät ihmeet, puhtaat ihmeparantumiset ja ihmeteot. Fyysistä uusiutumiskykyä; pitkäikäisyyttä.

- Tämän huoneen esteet ja ongelmat ovat yhtä huomaamattomia. Monet uudet alut ja syntymät, niiden taitekohdat ja niiden ennakointi on mahdotonta havaita rajallisen ihmismielen vuokisi. Kuitenkin koko ihmiselämä pyörii sen ympärillä että löydämme esteitä ja kykenemme poistamaan ne.

- Huoneen vaikutukset ylittävät kuoleman rajan. Ihmiset kykenevät poistamaan suuria esteitä tulevilta sukupolvilta. Helpotamme jälkeläisten ja kansakuntian elämää tai pahimmassa tapauksessa perivät virheemme ja sairautemme. Siirämme asemamme ja asenteemme (tabut) laajemmassa taloudellisena, sosiaalisena ja ympäristöllisenä perintönä seuraaville sukupolville.

- Huone näyttää esteet ja jarrut, kaikki tukkivat tekijät ja prosessit elämänvirran tiellä. Paljasten myös ehdollistetun sulautumisen jumalaan, toiseen ihmiseen psykologisella ja seksuaalisella tasolla.

- Vahvista itseäsi hyvillä ihmissuhteilla, jotta suuntaudut aurinkoa, elämää ylläpitää energiaa kohti.

Salaiset ja morallisesti arveluttavat ihmissuhteet ja sopimukset heikentävät elinvoimaasi.

ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET