ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET
1. HUONE 2. HUONE 3. HUONE 4. HUONE 5. HUONE 6. HUONE 7. HUONE 8. HUONE 9. HUONE 10. HUONE 11. HUONE 12. HUONE

11. Huone

11. SAAVUTUKSET - TOTEUTUVAT TOIVEET

- Yhdennentoista huoneen alamerkityksenä - SADONKORJUUN - DHARMAN joka on - universaali moraali ja tietoisuus tästä.

- Kakki merkitykset viittaavat 11-huoneessa eräänlaisiin etuisuuksiin, Dharman perintöön, jotka ovat vapauttavia siunauksia aiemmasta toiminnasta. Toimit yhteiskuntaa uudistavana vaikuttajana, luoden ehkä vielä näkymätöntä, mutta parempaa tulevaisuutta kansainvälisellä ja paikallisella tasolla.

- Huoneessa ansaitut palkkiot ja bonukset voivat siten olla aineellisia tai aineettomia etuja; selkeitä tavoitteellisia tuloksia, jotka saat tuloina ja voittoina. - Tuotto ei ole aina uhteutettu suoraan rahaan, taloudellisiin panoksiin nähden; työhösi jota teet, eikä yritykseesi tai projektiisi. Se voi olla myös investointi, yllättävä perintö tai yhteistyön muoto jossa roolisi nähden voit saada isomman tuoton.

- Kaikenlainen yhteistyö, sopimukset ja osakkuudet voivat tuottaa panostukseen nähden runsaasti.

- Huolehdi huoneen mukaisesti, että autat itseäsi uusiin saavutuksiin avaamalla uusia ovia. Saamattomuus ja syrjään vetäytyminen on sinulle tuhoisaa, kuten epäonnistumisen asenne ja laiskuus.

- Kuten valon hidastuminen muuttuu materiaksi. Sinäkin tarvitset paljon valoa, joka läpäisee pimeyden ja tietämättömyyden se on avain tietoisuuden muuttumiselle. Valo tekee sinustakin tuotteliaamman. Valo on kristallisoitunut tietoisuus - oikean ja väärän erotuskyky. Valo johtaa sähköä, siksi se lisää tehoa!

ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET